2015 Zebra Perde Modelleri Zethome'da

Zebra perde modelleri ise özellikle de son dönemlerde evlerdeki yerini almaya başladı. Adı üstünde zebra desenlerini içerisinde barındıran bu perde modelleri Zethome adresinde evin her alanında rahatlıkla kullanılacak şekilde sıralanmış durumda.

zethome-zebra-perde-2015

Oturma ve yemek odaları için tercihini klasik modellerden yana kullanmak isteyenler; uçuk mavi, kemik ve pembe renklerin yanı sıra son dönemlerin en çok kullanılan parçalarından bir tanesi olan bambu detaylarını içerisinde barındıran zebra perde modellerinden dilediklerini seçerek satın alabilirler.

Çocuk odalarının kendi içerisindeki farklı dünyayı düşünen site, yine bunun için özel bir çalışma içerisine girdi. Bunun sonrasında ise ortaya farklı baskıları üzerinde barındıran zebra perde modelleri çıkmış oldu.

Bilinenin aksine isteyen kişiler, mutfaklarında da bu perde modellerini kullanabilirler. Kahve temalı, İstanbul ya da moda baskılı zebra perdeler mutfak ya da evin farklı alanında kullanılmak adına Zethome üzerinden sizlerin beğenisine sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder